Algemene voorwaarden 2023-05-24T18:43:44+02:00

Algemene voorwaarden

Om behandelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen hanteert Alivio-Fit een aantal voorwaarden. Wanneer u een afspraak maakt ga ik ervan uit dat u deze voorwaarden gelezen hebt en hiermee akkoord gaat.

Als u belt voor een afspraak wordt om uw naam, adres, telefoonnummer en de reden van bezoek gevraagd. Dit voor mijn administratie en ter voorbereiding van uw bezoek.

In bepaalde gevallen kan ik besluiten om af te zien van een bepaalde behandeling en u doorverwijzen naar een arts/specialist.

Bij de volgende contra- indicaties (Een contra-indicatie of, vooral in België, een tegenaanwijzing is een reden of omstandigheid om een bepaalde behandeling of  geneesmiddel niet toe te passen. ) kan er niet of minder gemasseerd worden:

– Slechte algehele gezondheid
– Hartklachten
– Infectieziekten (o.a. griep)
– Koorts
– Besmettelijke huidziekten
– Trombose
– Zware oververmoeidheid
– Ernstige rugpijn
– Kanker ( hier zijn de meningen dezer tijd over verdeeld en zijn in ontwikkeling)
– Spierscheur (deze kan wel uitstekend behandeld worden met med. tape)

Raadpleeg bij twijfel van te voren altijd uw (huis) arts/specialist.

Het verzwijgen van aandoeningen met de eventuele daarbij komende gevolgen zijn voor de verantwoordelijkheid van de cliënt. Alivio-Fit is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventuele schade en/of letsel. Alle medische gegevens worden niet met derden gedeeld tenzij met uw schriftelijke toestemming. Er kan overleg tot stand komen met een evt. behandelend arts/specialist om behandelingen op elkaar af te stemmen.

Alivio-Fit heeft een geheimhoudingsplicht.

Eventueel medicijngebruik of behandeling van een arts/specialist of een andere vorm van therapie, dient u vooraf aan Alivio-Fit te vermelden. Misschien is een aanpassing van een behandeling dan noodzakelijk. Alivio-Fit is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel tijdens en/of na de behandeling als gevolg van het verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

  • Alivio-fit is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen tijdens een bezoek aan de praktijk.
  • Gemaakte afspraken kunnen 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd.
  • Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan u door berekend, mits er geen duidelijke reden is.
  • Het betreft een praktijk voor sport/ ontspanningsmassage en sportverzorging.
  • De massages hebben niets met erotiek te maken.
  • Hygiëne en Ethiek zijn bij mij vanzelfsprekend, ik verwacht dit ook van mijn cliënten,
  • Betaling geschiedt contant of per bankbetaling voorafgaande aan de behandeling.
  • De voordeelkaart met 5 behandelingen is niet overdraagbaar.
  • De voordeelkaart is 6 maanden geldig na aankoopdatum.
  • De cadeaubon is 1 jaar geldig na aankoopdatum.

KLACHTENPROCEDURE:

Mocht u niet tevreden zijn over uw behandeling dan kunt u dat in eerste instantie bij mij melden waarna we samen naar een passende oplossing zoeken. Ik zal uw klacht serieus behandelen en een verbetering voorstellen met u doornemen totdat wij beiden tevreden zijn.