Over ons 2017-10-25T11:29:08+02:00

Massage in Barendrecht, Miriam Padmos

.

Mijn naam is Miriam Padmos en mijn praktijk Alivio-Fit, massage Barendrecht, voor sportmassage, ontspanningsmassage, bindweefselmassage, voetreflex therapie en tapen / bandageren           ( inclusief medical tapen) is gevestigd in Barendrecht.

De plaats voor een massage!! of het nu een sport gerelateerde blessure is of  een blessuren opgelopen tijdens werk een massage is voor iedereen, jong, oud, fit of niet, met of zonder blessure kom naar Alivio-Fit, massage Barendrecht.

Massage Barendrecht bij Alivio-Fit geeft verlichting aan iedereen, zoals het woord Alivio dan ook zegt, vertaald is het namelijk ¨verlichting van pijn¨ en wie wil dat nou niet!

Mijn praktijk Alivio-Fit, massage Barendrecht is dan ook makkelijk te bereiken en  beschikt over voldoende parkeerplaatsen.

Over mij

Ik ben getrouwd en heb 2 zonen, ik woon en werk in Barendrecht (Carnisselande).

Daar ik altijd zeer geïnteresseerd ben geweest in het menselijk lichaam heb ik een massage opleiding gedaan en ben deze steeds verder aan het uitbreiden met div. cursussen.

Sinds november 2013 ben ik verzorgster van het 1ste elftal (zondag) van WCR te Rhoon.

Dit doe ik met veel plezier, ik vind het verenigingsleven belangrijk en wil up to date blijven en ervaring op doen.

Hier heb ik ook de mogelijkheden om mijzelf verder te ontplooien.

Ik ben hier dus verantwoordelijk voor het FIT houden van de spelers en blessures te voorkomen en/of te verhelpen.

Alivio-Fit, massage Barendrecht ontvangt dus ook wel eens spelers die niet op de trainingsdagen kunnen komen op een andere dag in de praktijk om hun voortgang te blijven volgen en eventueel een extra behandeling te geven zodat zij weer fit ertegenaan kunnen.
Ik heb heb het vak geleerd bij Klimop-opleidingen te Rotterdam, deze organisatie is aangesloten bij de N.G.S.

Alivio Fit, Massage Barendrecht steunt..

Sinds enige tijd steun ik met mijn praktijk Alivio-Fit, massage Barendrecht de Stichting waar ik in 2013 ter ondersteuning mee ben geweest om de renners van team Shirlef4CF te masseren/verzorgen, 440 km. fietsen in 24 uur voor CF-Champs 2013.

Bij elke behandeling stort ik  dus een bedrag naar deze organisatie voor het onderzoek naar taaislijmziekte (Cystic Fibrosis).

Dus samen met stichting Muco & Friends steunen wij onderzoeken voor taaislijmziekte.

www.shirley4cf.nl