Over ons 2023-05-24T18:57:14+02:00

Massage in Barendrecht, Miriam Padmos

.

Mijn naam is Miriam Padmos en mijn praktijk Alivio-Fit, massage Barendrecht, voor sportmassage, ontspanningsmassage, bindweefselmassage, voetreflex therapie en tapen / bandageren           ( inclusief medical tapen) is gevestigd in Barendrecht.

De plaats voor een massage!! of het nu een sport gerelateerde blessure is of  een blessuren opgelopen tijdens werk een massage is voor iedereen, jong, oud, fit of niet, met of zonder blessure kom naar Alivio-Fit, massage Barendrecht.

Massage Barendrecht bij Alivio-Fit geeft verlichting aan iedereen, zoals het woord Alivio dan ook zegt, vertaald is het namelijk ¨verlichting van pijn¨ en wie wil dat nou niet!

Mijn praktijk Alivio-Fit, massage Barendrecht is dan ook makkelijk te bereiken en  beschikt over voldoende parkeerplaatsen.

Over mij

Ik ben getrouwd en heb 2 zonen, ik woon en werk in Barendrecht (Carnisselande).

Daar ik altijd zeer geïnteresseerd ben geweest in het menselijk lichaam heb ik een massage opleiding gedaan en ben deze steeds verder aan het uitbreiden met div. cursussen.

Vanaf 2013 tot 2020 ben ik verzorgster geweest van een selectie elftal bij 2 verschillende voetbal verenigingen, hier hield ik de spelers gezond en fit, hielp bij blessures en ging mee met wedstrijden. Dit heb ik helaas moeten laten varen omdat ik een scooter ongeluk heb gehad en de belasting voor mijn pols te groot was met alles wat ik doe.

In mijn reguliere baan ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg en doe dit met veel plezier!

Je kan dus zeggen dat mijn praktijk een uit de hand gelopen hobby is maar ik vind het heel fijn mensen te kunnen helpen.

Alivio Fit, Massage Barendrecht steunt..

Sinds enige tijd steun ik met mijn praktijk Alivio-Fit, massage Barendrecht de Stichting waar ik in 2013 ter ondersteuning mee ben geweest om de renners van team Shirlef4CF te masseren/verzorgen, 440 km. fietsen in 24 uur voor CF-Champs 2013.

Bij elke behandeling stort ik  dus een bedrag naar deze organisatie voor het onderzoek naar taaislijmziekte (Cystic Fibrosis).

Dus samen met stichting Muco & Friends steunen wij onderzoeken voor taaislijmziekte.

www.shirley4cf.nl